Get Adobe Flash player

Wie zijn wij?

Onze zorgboerderij in Siebengewald wordt professioneel geleid door Dini Wesselink en haar man Hans Blom, zorgboer, klinisch psycholoog en activiteitenbegeleider en drie vaste ervaren begeleiders Francis, Ron en Job. Samen bieden zij gedurende 5 dagen per week dagbesteding aan. Wij verzorgen dieren, waaronder onze hond Iris, ezels, geit, schapen, varkens, ganzen, kippen en eenden. We klussen samen en werken met hout. Daarnaast hebben we een mooie moestuin met een folie kas en een grond kas. Ieder jaar halen we hooi van het grasland en verzorgen en oogsten we van onze hoogstamboomgaard en maken appel/perenstroop. Hans is ook imker. Bent u (m/v) op zoek naar passende dagbesteding, dan nodigen we u van harte uit om contact met ons op te nemen.

Het aanbod van onze werkzaamheden en activiteiten is gericht op het verhogen van het welzijn en welbevinden van onze hulpboeren.

Voor een ontspannen dagbesteding, waar niets moet maar heel veel kan..

Telefoon 0485–441346

Telefoon privé 0485-441315.

06-15 42 70 80.

Website : www.zorgboerderijdelindehoeve.nl

Mailadres voor informatie, financiële vragen, facturen en contracten : hblom@zorgboerderijdelindehoeve.nl

zorgmail: lindehoeve@limburgsezorgboeren.nl

Mailadres over de dagbesteding voor contacten binnen Dichterbij en voor familie en of verzorgers van hulpboeren over de dagbesteding: dagbesteding@zorgboerderijdelindehoeve.nl

zorgmail: dagbesteding-delindehoeve@limburgsezorgboeren.nl